Toplakk Kft
IRT-010 kézi infraszárító

Az IRT-010 rövidhullámú kézi infraszárító kitűnő segédeszköz fényezőműhelyekben és festéküzletekben. A szárítás során először az alapfelületet (a lemezt) melegíti fel, mivel az infravörös hullámai áthatolnak bármilyen vastagságú festékrétegen.

Mivel kifelé szárít, nem marad oldószer a festékrétegekben. Kis felületű kittek, alapozók, festékek és lakkok gyors átszárítására alkalmas készülék.

Általában 2 perc után már porszáraz felületet eredményez, a teljes átszáradáshoz is csupán max. 7-10 perc szükséges.

Alkalmas továbbá díszcsíkok, fóliák, díszlécek felrakására és eltávolítására is.A munkafelület hőmérséklete 100 C.

Használat

A kézben tartva mozgassuk a felület felett előre-hátra, mint egy vasalót, 10-15 cm-re tartva a felülettől
IRT-030 mobil szárító

Ideális eszköz bármely fényezőműhely számára. Kis és közepes méretű, függőleges felületek rendkívül gyors átszárítására alkalmas rövidhullámú infraszárító berendezés. A szárítás során először az alapfelületet (a lemezt) melegíti fel, mivel az infravörös hullámai áthatolnak bármilyen vastagságú festékrétegen. Mivel kifelé szárít, nem marad oldószer a festékrétegekben.
IRT-300, IRT-400 és IRT-400 XLNC

Nagyobb felület és precízebb szárítás

Az IRT infraszárítók legújabb generációja nagyobb szárítási felületével, gyorsabb szárítással és energiatakarékosságával tunik ki elődjei közül. A szárítás sohasem volt még ilyen gyors, egyszeru és biztonságos.

A számítógép vezérlésű infrák az anyag kiválasztását követően automatikusan végzik a szikkasztást és az átkeményítést. Az IRT-300, IRT-400 és IRT-400XLNC infrák a profi felhasználók csúcsminőségű készülékei.


IRT-300
Ez az alapmodell is rendelkezik arany reflektorokkal, OCF-el (optimális javítási funkció), előre programozott szárítási idokkel, számítógépes ellenőrzéssel, stb.

IRT-400

Ez a modell nagyobb teljesítményű. Nagyobb a szárítási felülete és magasabb felületi hőmérsékleten dolgozik, melyeknek köszönhetően rövidebbek a száradási idők. Rendelkezik a kisebb modellnél felsorolt kiegészítőkkel is.

IRT-400 XLNC
Ez a legújabb fejlesztésű infraszárító, mely fel van szerelve automatikus távolságmérővel és felületi hőmérsékletmérővel. Lehetoség van az előre beírt szárítási programok mellett saját programok írására is.