Toplakk Kft
Drester 1000


Vizesbázisú festékkel szennyezett fújópisztolyok tisztítására kifejlesztett mosóberendezés. A készülék sűrített levegővel működik, a mosáshoz vezetékes vizet használ. A mosás két fázisban történik, az elsőben visszaforgatott vízzel és kefével, a másodikban tiszta vízzel és speciális öblítőpisztollyal. A szennyezett vizet összegyűjti, ami a festékgyártók kicsapatószerének hozzáadása után űlepítve és megszűrve újra felhasználásra kerül. Levegőszükséglete 5 bar és 100 l/min.
Drester 3000


Oldószeres festékanyagokkal szennyezett pisztolyok tisztítására szolgáló félautomata falra szerelhető mosóberendezés. A tisztításhoz mosóhigító (nitrohigító) használható. Az első automatikus mosási fázisban a pisztolyok tisztítása 1,5 perc alatt zajlik le a visszaforgatott, szűrt higítóval. A mosófúvókák úgy vannak elhelyezve, hogy a pisztoly minden hozzáférhetetlen része kívül-belül megtisztul. Szükség esetén lehetőség van egy kézi utómosásra is, tiszta higítóval. A berendezés sűrített levegővel működik, 7 bar nyomás és 400 l/min a levegőszükséglete. A keletkező oldószergőzőket a készülék elszívja, amit a szabadba kell kivezetni
Drester 3600


Oldószeres festékanyagokkal szennyezett pisztolyok tisztítására szolgáló félautomata mosóberendezés. A tisztításhoz mosóhigító (nitrohigító) használható. Az első automatikus mosási fázisban a pisztolyok tisztítása 1,5 perc alatt zajlik le a visszaforgatott, szűrt higítóval. A mosófúvókák úgy vannak elhelyezve, hogy a pisztoly minden hozzáférhetetlen része kívül-belül megtisztul. Szükség esetén lehetőség van egy kézi utómosásra is, tiszta higítóval. A berendezés sűrített levegővel működik, 7 bar nyomás és 400 l/min a levegőszükséglete. A keletkező oldószergőzőket a készülék elszívja, amit a szabadba kell kivezetni.
Drester 8000


Oldószeres és vizesbázisú festékanyagokkal szennyezett pisztolyok tisztítására szolgáló automata mosóberendezés. A készülék az előmosás, az utómosás és a szárítás folyamatát automatikusan végzi el. A tisztításhoz mosóhigító (nitrohigító), illetve vezetékes víz használható. A mosófúvókák úgy vannak elhelyezve, hogy a pisztoly minden hozzáférhetetlen része kívül-belül megtisztul. A berendezés sűrített levegővel működik, 7 bar nyomás és 400 l/min a levegőszükséglete. A keletkező oldószergőzőket a készülék elszívja, amit a szabadba kell kivezetni.